HYVINVOINTIALUEFOORUMI 2024

KORSON HYVINVOINTIALUEFOORUMI
ti 23.4.2024 klo 18 Lumon Villiankka
Kahvitarjoilu klo 17.30!

Korson terveyspalveluista ei vastaa enää Vantaan kaupunki, vaan hyvinvointialue. Vantaan ja Keravan hyvinvointialue aloitti toimintansa viime vuoden tammikuussa. Yli vuosi on kulunut – ja nyt voidaan kysyä, miten palvelut pelaavat?

Korsossa järjestetään tiistaina 23.4.2024 klo 18 Lumon Villiankassa Korson hyvinvointialuefoorumi – missä hyvinvointialueen johtaja Timo Aronkytö virkamiehineen kertoo palveluista, rahoituksen riittävyydestä, hyvinvointialueen ruusuista ja risuista. Kysymyksiä voi lähettää virkamiehille etukäteen osoitteessa www.korsonkylaneuvosto.fi. Kysymyksiä voi esittää myös paikan päällä.

Vantaa Keravan hyvinvointialueen vastuulla terveyspalveluiden ohella ovat myös erikoissairaanhoito, sosiaalihuolto, lasten, nuorten ja perheiden palvelut, mielenterveys- ja päihdepalvelut, vammaispalvelut, oppilashuolto, pelastustoimi ja ensihoito sekä vanhusten palvelut.

Miten Vantaan ja Keravan hyvinvointialueella menee? Pääseekö korsolainen tarvittaessa hoitoon terveysasemalle tai sairaalaan? Toimiiko oppilashuolto kouluissa ja pääseekö nuori tarvittaessa psykologin tai psykiatrin vastaanotolle?

Tilaisuuden järjestää Korson Kyläneuvosto yhteistyössä hyvinvointialueen Lähidemokratia- ja osallisuuslautakunnan kanssa, jonka puheenjohtajana toimii kansanedustaja Kimmo Kiljunen.

KORSOLAISET VOIVAT LÄHETTÄÄ KYSYMYKSIÄ HYVINVOINTIALUEEN TILASTA TAI PALVELUISTA ETUKÄTEEN ALLA OLEVALLA LOMAKKEELLA. KYSYMYKSIIN VASTAAVAT VANTAAN JA KERAVAN HYVINVOINTIALUEEN JOHTAJA SEKÄ VIRKAMIEHET. 


LÄHETÄ KYSYMYS
.

Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen johtaja Timo Aronkytö vastaa virkamiehineen korsolaisten kysymyksiin ti 23.4.2024 Lumon Villiankassa klo 18.  Kahvitarjoilu klo 17.30 alkaen.