Korson Kyläpäivän ohjelma
la 3.9. klo 12-15

SPR KORSO 
Ambulanssi, ensiapuryhmä omalla teltalla, missä myös NALLESAIRAALA - minne lapset voivat tuoda oman pehmolelunsa lääkäriin, joka hoitaa nallea, samalla poistuu turhia pelkoja. 7-9 vuotiaille oma ryhmä opastus - toiminnan esittelyä teltassa myös. Voi tulla myös kertomaan mitä kuuluu mehukupin ääressä. Lapsille ilmapalloja.

UKRAINALAISET
Korsoon saapuneet ukrainalaiset tulevat myös mukaan myymään nukkeja, koruja ja mahdollisesti leivonnaisia. Tulkki paikalla. Suositamme myös käteistä rahaa. 

KORSON MARTAT 
Toimintaa lasten ja perheiden hyväksi, neuvontaa.  Martat lehti. Vohvelipaistoa, mehu, hillo ja kermavaahto.  Sienitunnistus - asiakaspalvelu. Meihin saa yhteyden sähköpostilla korsonmartat@gmail.com  . Lisätietoa https://www.martat.fi/marttayhdistykset/korson-martat-ry/ 

  

PEKKA LUODESLAMPI PERFORMANSSI

Donkey Kong Pinata eli Iso paketti, joka nousee ylös ja lopuksi karamellia sataa lapsille taivaalta.  

KORSON LEIJONAT
Lumon edessä grilli, mistä saa Votkinsin makkaraa ja hodareita. Myös info Leijonien toiminnasta Korsossa. Leijonien toiminnasta lisätietoa verkossa https://www.facebook.com/KorsonLeijonat 

KORSON VETO - VANTAA DUCKS 
Ruletti lapsille ja ongintaa.  Liigan lentopallopojat kertovat lajista ja pelaavat Kotkanpesä puistossa.  Kirpputori.  Lisätietoa netissä Korson Vedon sivuilla.  


KORSON KAIKU 
Petankki peliä ja opastusta tähän lajiin. Myös yleisurheilusta ja perinneurheilulajeista voi kysyä.  
Kaksi petankkikenttää 12 m x 6m.
Lumon urheilusalissa myös salibanditurnaus osana Kyläpäivää sekä lajiopastusta ja tutustumista peliin.  Korson Kaiun nettisivut

KORSON PALLOSEURA
Pallotutkassa voi kokeilla kuinka lujaa osaa potkaista jalkapalloa. Mukana minifutiskenttä ja maalit, missä voivat pelata. Kopsen teltalla info lasten, nuorten ja aikuista jalkapallon harrastusmahdollisuuksista Korsossa sekä lajiesittelyä ja fanituotteita. Kopsen nettisivut

KORSON KUNTO
Seuran toiminnan esittelyä, koripallotaitojen harjoittelua ja leikkimielisiä heittokisoja. Lisätietoa tyttökoripalloiluun erikoistuneen seuran  toiminnasta  https://www.korsonkunto.fi/ 

KORSON SEURAKUNTA
Telttakatos missä infoa seurakunnan toiminnasta. Lapsille kirkon sisällä oma pieni disco. Paikalla pastori Jani Vanhala. Korson seurakunnan toiminnasta saa lisätietoa osoitteessa https://www.vantaanseurakunnat.fi/korson-seurakunta .

KORSON ELÄKKEENSAAJAT RY 
Korson Eläkkeensaajat järjestää aktiivista toimintaa rivitansseista jumppaan, karaokesta bocciaan ja käsityökerhosta mölkkyyn. Syksyn keskiviikkokerhot alkaa taas 31.8. ja niihin osallistuu 80-130 Eläkkeensaajaa.

Yhdistyksen 55 -vuotisjuhlat järjestetään 17.9.2022 Lumossa. Toiminnassa on mukana lähes 300 jäsentä. Toiminnan esittely ja jäsenhankinta. Lisätietoa https://korso.elakkeensaajat.fi/  Jouko Koskinen puheenjohtaja 11.5.2011 alkaen p. 0400 402 172 jouko48.koskinen@outlook.com - kuvassa vasemmalla.


KORSO-SEURA 
Monipuolista toimintaa Korson hyväksi. Myös eri tarvikkeiden ilmainen ja monipuolinen lainaustoiminta . Lue lisää Korso-Seuran sivuilta.  
Pomppulinnat lapsille. 


KORSON ELÄKELÄISET RY

Esittelee eläkeläisille suunnattua toimintaa kuten salibandia, lentopalloa ja mölkkyä. 

POLIITTISET PUOLUEET
Puolueilla omat teltat Lumon vieressä, mukana KOK, SDP, VAS, PS, KD, Keskusta ja vihreät. 


MANNERHEIMIN LASTENSUOJELULIITTO
MLL järjestää kirppistapahtuman Lumon ravintola Villiankassa. 

KORSON OMAKOTIYHDISTYS
Esittelee toimintaansa omalla teltalla. Lisätietoja https://www.korsonoky.fi/ .

LUMON KIRJASTO
Lumon kirjaston pop up -pisteellä voit rekisteröityä kirjaston asiakkaaksi tai päivittää tietojasi. Jos sinulla on kirjastoon liittyviä kysymyksiä, vastaamme niihin mielellämme. Jaossa kirjavinkkilistoja, esitteitä, tarroja ja leikkitatuointeja sekä pieni valikoima poistokirjoja. Kirjaston sähköposti: lumo.kirjasto@vantaa.fi , p. 043 825 1305.   

KORSON VPK

Paloauto ja sen esittelyä paikan päällä. Info vapaapalokunnan harrastusmahdollisuudesta Korsossa. 
Lisätietoa  https://www.korsonvpk.fi/


HYVINVOINTITILA LÄHDE 
Hyvinvointitila Lähde / Vantaan hyvinvointiohjaajat ry tarjoavat LYLLERÖ JUMPPAA 10-15 min klo 13. Lisäksi arvontaa, maksuton rasvaprosentin mittaus yli 18 vuotiaille, toiminnan esittelyä ja klo 13.30 venyttelyä ja oman kehon painotreeni . Hyvinvointiterveisin hyvinvointiohjaaja Sari Hokkanen-Niemelä p. 0440-778218.

NAISSOUND

NaisSound on 10-vuotias (2022) Korsossa kokoontuva naiskuoro, joka esittää niin perinteistä kuin uudempaakin musiikkia. Kuoroon otetaan uusia laulajia aina kauden alkaessa elo- ja tammikuussa. Korson kyläpäivässä kuoron buffetista saa kahvia ja monenlaisia leivonnaisia. Lisäksi kuoron kojulla on pieni kirppis, jossa on myynnissä kirjoja ja äänitteitä (CD, DVD), (pala)pelejä, villasukkia ja vähän muutakin. NaisSound johdattaa yleisön yhteislauluun tapahtuman avauspuheenvuorojen lomassa.
www.naissound.fi


KORSON NUORET KOTKAT

Toiminnan esittely, ilmapalloja, ulkopelejä kuten renkaanheittoa ja käpy tarkkuusheittoa. Lisätietoja netistä


HOVINARRI BÄNDI
Hovinarrit soittavat mukaansa tempaavaa musaa niin lapsille kuin aikuisillekin. Esiintyjien rooliasut ja hauskat juonnot saavat tunnetusti hymyn huulille.  

KORSON KYLÄNEUVOSTO
Kuvassa Korson Kyläneuvoston toimituksen jäsenet. Toimitus auttaa Kyläneuvoston toiminnan toteuttamisessa. Korson Kyläneuvostossa on 151 korsolaista jäsentä.