VASEMMISTOLIITON
Korsolaiset kuntavaaliehdokkaat

RITVA BÄCKSTRÖM 238

Olen 65-vuotias juristi. Olen tehnyt pitkän ja monipuolisen virkauran eduskunnan kansliassa. Viihdyn hyvin Korsossa, ja olen ylpeä korsolaisuudestani. Asuin ensin Kulomäessä lähes 15 vuotta, ja nyt olen asunut jo yli 30 vuotta Kisatien ja Lehmustontien välisellä rauhallisella omakotialueella.

Minulla on kolme upeaa poikaa, joiden kanssa olen saanut eri vuosikymmenillä tutustua Korson alueen päiväkotien ja koulujen arkeen ja juhlaan. Nykyisin saan seurata päiväkotien ja koulujen toimintaa ihanien lastenlasteni kanssa. Päiväkotien ja koulujen resursseja on lisättävä niin, että osaavaa henkilökuntaa on tarpeeksi huolehtimaan, että jokainen lapsi oppii, viihtyy ja voi hyvin.

Taide ja kulttuuri ovat minulle tärkeitä. Poikani ovat freelancer taiteilijoita, ja heidän työtään seuratessani näen kulttuurialan ahdingon läheltä. Vantaalle tarvitaan laadukkaita ja monipuolisia kirjasto- ja kulttuuripalveluja, jotka ovat kaikkien vantaalaisten saatavilla.

Vanhusten palvelujen puutteet huolestuttavat minua, ja teen parhaani, jotta ikääntyvien asumis-, virkistys- ja hoivapalveluja parannetaan.

Minulle tärkeitä arvoja ovat oikeudenmukaisuus, tasa-arvoisuus, yhdenvertaisuus ja ympäristön suojelu. Haluan olla mukana rakentamassa ihmisläheistä ja ympäristöystävällistä Vantaata, jossa parannetaan pienituloisten ja muiden heikompiosaisten palveluita, kohdellaan kaikkia tasa-arvoisesti ja yhdenmukaisesti sekä kaikin käytettävissä olevin keinoin torjutaan ilmastonmuutosta ja varjellaan luonnon monimuotoisuutta.

Olen Korson Kyläneuvoston toimituksen jäsen ja Korson Vasemmiston puheenjohtaja.

Oma sivustoni: www.facebook.com/ritva.backstrom 

OTSO HELLGREN 247

Olen 35-vuotias kuntavaaliehdokas Mikkolasta. Koulutukseltani olen merkonomi ja kalanjalostaja.

Kuntavaaliteemojani ovat 
• Vantaalle katujen valaistusta paremmaksi sekä hiekoitusta tehokkaammaksi. 
• Vantaata on kehitettävä tasapainoisesti niin että Itä-Vantaa ei jää Länsi-Vantaan jalkoihin. 
• Koulujen ja muiden julkisten rakennusten ylläpitoa on parannettava.
• Sote-uudistuksen vaikutukset huomioitava siten, etteivät palvelut karkaa kuntalaisten ulottumattomiin. 
• Kuntapäättäjien pitää tehdä hyvä sopimusratkaisu eduskunnan kanssa sote-asioista.
Facebook

ESA YLIKOSKI 303

Olen perheellinen 69-vuotias filosofian maisteri, lehtori, järjestöpuheenjohtaja ja päätoimittaja Korson Metsolasta. Olen myös valtioneuvoston asettaman yhdenvertaisuusasioiden neuvottelukunnan jäsen.

Puolustan ja edistän lähipalveluja Korsossa. Nelostien meluvallit vihdoin toteutettava. https://www.facebook.com/korsonvasemmisto

Jäätyäni eläkkeelle Humanistisesta ammattikorkeakoulusta vapautui aikaa kunnalliseen vaikuttamiseen seuraavien arvojen puolesta: oikeudenmukaisuus, yhdenvertaisuus, tasa-arvo, yhteistyö, yhteisvastuu, osallisuus, osallistuminen, kansalaisvaikuttaminen, tiedepohjaisuus, totuus, hyvyys, kauneus, humanismi, vapaa-ajattelu, päiväkodin, koulun ja koko kunnan uskonnollinen ja katsomuksellinen sitouttamattomuus.

Sivut Facebookissa 

ANNI PALONEN 279

Olen Korsolainen 42v. kahden lapsen duunariäiti.

Olen toiminut työpaikkani luottamusmiehenä useamman kauden sekä ammattiosastoni puheenjohtajana. Tällä hetkellä kuulun taloyhtiöni hallitukseen, lasteni päiväkodin vanhempaintoimikuntaan sekä ammattiosastoni valtuustoon.

Sydäntä lähellä ovat erityisesti lapset ja kasvatuskumppanit, nuoret ja nuorisotyöntekijät sekä perusduunarit perheineen. Terveyteen ja sen huoltoon tulee myös satsata ja monimuotoinen ulkoilualueiden suojeleminen on yksi osa sitä.

https://www.facebook.com/anni.palonen.12 

https://www.instagram.com/duunarianni/ 

RAUNI HEINONEN  245
Sivut Facebookissa 
KSENIA PELTOVUORI 283

Olen järjestötoimija sekä töissä että vapaa-ajalla, osallisuuden ja yhdenvertaisuuden puolestapuhuja, kahden kouluikäisten vanhempi, autoton omakotitaloasuja ja kulttuuri-innostuja. Arvostan lähiluontoa ja ympäristöä, saavutettavia palveluita, julkista liikennettä ja jokaisen vapautta ja oikeutta oppia ja osallistua.

Terkuin Ksenia 
35 vuotta Korso 
yhteisöpedagogi, kurssisihteeri, työsuojeluvaltuutettu.


TOMMI BÄCKSTRÖM 239

26 v. 
Huoltamotyöntekijä, taideopiskelija.

Nuorten, opiskelijoiden, pätkätyöläisten ja työttömien asialla. Palkan pitää riittää elämiseen - osa-aikatyöläiselläkin.

Kunnolliset, kunnalliset mielenterveyspalvelut niitä tarvitseville.

Lisää kaupungin vuokra-asuntoja ja kohtuulliset vuokrat!

Facebook